Döme, Bercel, Huba, Borsa és Zente

Hogy majd örülj, és legyen okod megtanulni olvasni!!!:)

Friss topikok

  • misspony: nannnannnnaaaaaaaaaa! Azóta már tuti meggyógyultatok....... (2013.08.12. 10:22) Mai állapot
  • Melike80: Hm.. szépen néz ki ő is :-( Nekünk sajnos még most is csak jönnek.. és nem érzi jól magát :-( (2013.04.09. 14:59) A bárányok hallgatnak
  • Hiszi a piszi: Eszméletlen történet! Min mentél keresztűl, meg szegény Hubid.Jobbulást nektek . (2012.10.31. 20:13) Huba MR-je
  • Nanga (törölt): Jó pasik :) A szaki lába se rossz :DDD (2011.07.08. 20:37) Testvérek
  • Nanga (törölt): Valami jó kis kerti bútor kellene még :DD (2011.06.13. 08:16) haltelepítés

Zajlik

2012.07.29. 10:35 - Nemlajos

Címkék: képek hétköznapok

A múltkor nem írtam, hogy Huba hol is tart, aztán úgy járunk, hogy már minden foga kint van, meg már barátnője is van, és majd jól számon kéri, hogy azt se voltam képes leírni, mikor múlt el a hasfájóssága.

Mert hogy volt. Kapott is infacolt, aztán jól rájöttünk, hogy az erőspaprika az oda:$

Nagyon ügyes fiú egyébként, most is könyökölve nézegeti a kis plüss haverokat a járókában, amit nem mellesleg hamarosan ki fog nőni, úgyhogy remélem, hamarosan megtanul - biztonságosan - felülni, mert különben nem fog elférni benne.
Hasáról már hátára fordult néhányszor, de mivel a hátán kevésbé szeret lenni, így nem erőlteti.
Sajnos a nagy születési súlyának köszönhetően (legalábbis nagy valószínűséggel emiatt) különböző problémák adódtak, úgy mint fejletlen jobb csípőcsont, amire csinos kis terpeszpelust hord a nap minden percében (kivéve fürdés és hordozás időszaka), s ugyanezen az oldalon a jobb mellékveséjénél vérzésre utaló foltot találtak a hathetes uh-on, majd a kontrollon is.
Remélhetőleg csak a gyakorinak mondható mellékvesevérzés maradványait látjuk, majd jövő csütörtökön lesz mindkettő kontroll uh-ja.

Minél többedik a gyerek, annál jobb alvót kapok, ez már szinte teljesen biztos! Huba este 8-9-től alszik 5-6-ig, újabban, hogy megtalálta a hüvelykujját (aminek nem örülök, gonosz vagyok, el is veszem, valahányszor meglátom), akár 11 órát is lenyom ébredés nélkül :O
Altatni sem kell, ha kellően elálmosodik (amit egyértelműen jelez szemdörzsöléssel, ki-kiköpött cicivel), csak hasra teszem, és álomba mantrázza magát.
Úgyhogy el vagyok kényeztetve!
Szerencsére a rutin és az évek azt mondatják velem, hogy fogzáskor majd jól lesz ez még így se, úgyhogy most egyelőre élvezem :)

A fiúk persze mindent megtesznek, hogy a lehető legkevesebbet tudjak élvezni a kicsi extráiból, így ők este 10-fél 11 körül alszanak el, és 5-kor tobzódnak, állandóan sikoltozik valamelyik, mert az neki jó, Berci ráadásul erőst belépett a dackorszakba.
Most kaptak épp egy asztal-szék szettet, hátha alacsonyabbról esve kisebb foltban terül majd el a kajamaradék...

Képek:

DSCN1592.JPG

DSCN1578.JPG

DSCN1602.JPG

DSCN1599.JPG

DSCN1598.JPG

DSCN1580.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://tokmag.blog.hu/api/trackback/id/tr204684509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása