Döme, Bercel, Huba, Borsa és Zente

Hogy majd örülj, és legyen okod megtanulni olvasni!!!:)

Friss topikok

  • misspony: nannnannnnaaaaaaaaaa! Azóta már tuti meggyógyultatok....... (2013.08.12. 10:22) Mai állapot
  • Melike80: Hm.. szépen néz ki ő is :-( Nekünk sajnos még most is csak jönnek.. és nem érzi jól magát :-( (2013.04.09. 14:59) A bárányok hallgatnak
  • Hiszi a piszi: Eszméletlen történet! Min mentél keresztűl, meg szegény Hubid.Jobbulást nektek . (2012.10.31. 20:13) Huba MR-je
  • Nanga (törölt): Jó pasik :) A szaki lába se rossz :DDD (2011.07.08. 20:37) Testvérek
  • Nanga (törölt): Valami jó kis kerti bútor kellene még :DD (2011.06.13. 08:16) haltelepítés

Újabb kontroll, na meg a többi

2013.01.17. 12:30 - Nemlajos

Címkék: hétköznapok uh doki testvérek ht

Tegnap voltunk az onkológián, a folt ugyanakkora (de legalább nem nő!), viszont a vérvétel vashiányt mutatott ki, úgyhogy mostantól kapja Huba a Maltofert.
Csak hogy kínozzon, ezt szó nélkül beszopálta a fecskendőből, úgyhogy ezen felbuzdulva ma sütőtökpürét hígítottam almalével, ezzel kínáltam, az eredmény lelohasztó... Úgyhogy további türelem, bár holnap lehet, hogy megint megpróbálok valami darabosat kézbe adni, mert az előbb elcsent Bercitől egy sajtos croissant, és azt boldogan csócsálta. A franc se érti ezt a gyereket!

Az előbb volt egy kirohanásom, mert a nagyok megint mindent szétpakoltak, de persze össze már nem, pedig adtam nekik időt, meg várható szankciót ellenkező esetre, de semmi nem működött, úgyhogy nem túl úrinő módjára összepakoltam a szerteszét heverő játékokat, és levittem a tárolóba.

Sokat nem várok az ügytől, mert
1. maradt legalább ugyanennyi a helyén
2. most remekül eljátszanak két fagyis vödör fedéllel :)

Döme.jpg

Berci.jpg

Huba.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tokmag.blog.hu/api/trackback/id/tr275023401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása