Döme, Bercel, Huba, Borsa és Zente

Hogy majd örülj, és legyen okod megtanulni olvasni!!!:)

Friss topikok

  • misspony: nannnannnnaaaaaaaaaa! Azóta már tuti meggyógyultatok....... (2013.08.12. 10:22) Mai állapot
  • Melike80: Hm.. szépen néz ki ő is :-( Nekünk sajnos még most is csak jönnek.. és nem érzi jól magát :-( (2013.04.09. 14:59) A bárányok hallgatnak
  • Hiszi a piszi: Eszméletlen történet! Min mentél keresztűl, meg szegény Hubid.Jobbulást nektek . (2012.10.31. 20:13) Huba MR-je
  • Nanga (törölt): Jó pasik :) A szaki lába se rossz :DDD (2011.07.08. 20:37) Testvérek
  • Nanga (törölt): Valami jó kis kerti bútor kellene még :DD (2011.06.13. 08:16) haltelepítés

hangok

2009.06.25. 00:33 - Nemlajos

Címkék: fejlődés hétköznapok hangképzés

Hát az van, hogy Döme olyan péntek magasságában felfedezte a rekesz(tő)izmát, és felfedezte, milyen a Dzseniszdzsoplinos áááááááááááááááá hang. Ez úgy estig volt izgalmas. De még tartott három napig. Hol elkeseredetten, hol vidáman, de mindig ugyanaz, rekesztés, a-hang, kitart.

Mai öröm(?)hír: Döme az öt napos rekedt aaaaaaa-zás után felfedezte a g-hangot.
Ezen először meglepődött (mondtam neki, hogy megvolt a mese, most jön a fürcsi, igaz?, erre mondta: igggeeeeeee, én meg majdnem beszartam, elvégre mondtam már neki olyat, amit nem úgy gondoltam, para volna, ha most TÉNYLEG kiderülne, hogy ért mindent:D), aztán hirtelen próbálta tudatosan újracsinálni, szinte láttam, hogy belül vívnak a dolgok, hogy újra ez jöjjön ki, aztán persze végül sikerült.
Szóval ez van nálunk.

Most meg két bónusz kép, az első bizonyára földrengés után készülhetett, mert Döme erőst kapaszkodik, az új játékíve pedig romokban:) (valamint nem is túl előnyös a beállítás, úgyhogy bizonyára egy spontán dokufotó:D) A második képen pedig az apjára hajazó, dafkemorcos-elszántan alvó csemete látható:

A bejegyzés trackback címe:

https://tokmag.blog.hu/api/trackback/id/tr521206813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adél /Afraa/ 2009.06.26. 23:29:58

Szióó!

Afra vagyok (mint láthatod :-)) Szoktalak ám olvasgatni...nagyon gyönyörűséges a kicsi fiad!
Kérhetnék egy e-mail címet (akár bnetre priviben), hogy küldhessek a blogomhoz meghívót?...mivel vár ott téged egy meglepcsi ;-)

Puszi
Afra


süti beállítások módosítása